HOME  |  OVER ONS  |  WERKWIJZE  |  CONTACT  |  RECENSIES  |  TROUWEN IN ITALIË
Download...
...vanaf deze pagina de algemene voorwaarden of de gratis Adobe Acrobat Reader om deze te kunnen lezen.
U KUNT HIER DOWNLOADEN:
Privacyverklaring CTM-Picturing| Lovelyweddings


Bedankt dat u gebruik maakt van onze service. CTM-Picturing respecteert de privacy van de bezoekers van haar websites (CTM-Picturing.nl | lovelyweddings.eu) en van onze cliënten. Daarom wil CTM-Picturing u een overzicht geven van ons bijgewerkt privacybeleid dat in overeenstemming is met de Algemene Verordening Gegevensbescherming 2016/679 (de AVG).

PERSOONSGEGEVENS DIE WORDEN VERWERKT

CTM-Picturing kan persoonsgegevens over u verwerken, doordat u gebruik maakt van de diensten van CTM-Picturing of Lovelyweddings.eu, en/of omdat u deze zelf bij het invullen van een contactformulier op de websites aan CTM-Picturing verstrekt. CTM-Picturing kan de volgende persoonsgegevens verwerken:
- Uw voor- en achternaam
- Uw adresgegevens
- Uw telefoonnummer
- Uw e-mailadres
- Uw IP-adres

Alleen in geval van lovelyweddings.eu tevens:
- Trouwdatum
- Trouwlocatie

WAAROM CTM-PICTURING GEGEVENS NODIG HEEFT

CTM-Picturing verwerkt uw persoonsgegevens om telefonisch contact met u op te kunnen nemen als u daar om verzoekt, en/of om u schriftelijk (per e-mail en/of per post) te kunnen benaderen indien u telefonisch onverhoopt niet bereikt bent. Daarnaast kan CTM-Picturing uw persoonsgegevens gebruiken in het kader van het uitvoeren van een met u gesloten overeenkomst van opdracht, doorgaans bestaande uit fotoservice dienstverlening.

HOE LANG CTM-PICTURING GEGEVENS BEWAART

CTM-Picturing bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor uw gegevens worden verzameld. Uw gegevens worden niet langer dan een jaar bewaard indien er geen overeenkomst met u tot stand komt.

DELEN MET ANDEREN

CTM-Picturing verstrekt uw persoonsgegevens alléén aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met u, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

IN KAART BRENGEN WEBSITEBEZOEK

Op de website van CTM-Picturing worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. CTM-Picturing gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.

GOOGLE ANALYTICS

CTM-Picturing maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de websites gebruiken en hoe effectief de Adwords-advertenties van CTM-Picturing bij Google zoekresultaatpagina’s zijn.
In het kort samengevat heeft CTM-Picturing met betrekking tot Google Analytics-cookies:
- een bewerkersovereenkomst afgesloten;
- is het laatste octet van het IP-adres gemaskeerd;
- is 'gegevens delen' uitgezet;
- wordt geen gebruik gemaakt van andere Google-diensten in combinatie met de Google Analytics-cookies.

GEGEVENS INZIEN, AANPASSEN OF VERWIJDEREN

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar info@ctm-picturing.nl. CTM-Picturing zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek reageren.

BEVEILIGEN

CTM-Picturing neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van CTM-Picturing maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen.
Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door CTM-Picturing verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met CTM-Picturing op via info@ctm-picturing.nl. https://www.ctm-picturing.nl is een website van CTM-Picturing.nl.

CTM-Picturing is als volgt te bereiken:

Postadres: Zwaluwlaan 7, NL-5427 VS, BOEKEL

Vestigingsadres: -

Inschrijvingsnummer handelsregister Kamer van Koophandel: 17210636

Telefoon: +31 (0)6-488 49 533

E-mailadres: info@ctm-picturing.nl of info@lovelyweddings.eu


Vragen?
Bel: 06 488 49 533.
Of vul uw e-mailadres in:
En stel uw vraag:
 
Promo's kijken:
Informatie:
Volg ons op:
Aangesloten bij:
   
   
  
Copyright 2011-2021 |  CTM-Picturing  
Sitemap  |  Voorwaarden  |  Links  |  Downloads  |  Privacy